Alpha-cursus: iets voor jou?


Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Venray wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Nu dus ook vanaf eind januari in Venray!

In Venray gaat op 23 januari de eerste Alpha van start. In ongeveer 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. Voorbeelden hiervan zijn ‘Wie is Jezus?’, ‘Waarom stierf Jezus aan het kruis?’ en “Bidden; hoe en waarom?’.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen al een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Dus jij, je partner, buurman en ook je collega.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.alphacursus.nl

Heb je belangstelling om deel te nemen? Neem dan voor 20 januari contact op met Arthur Gerritzen (06-46656753).


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 - Parochie Leunen-Veulen-Heide