Katholieke gezinnen onder elkaar

Kom genieten van de heerlijke geuren en kleuren van de herfst en doe nieuwe inspiratie op! Voor het hele gezin en voor jongeren. In de Noord-Brabantse bossen, vlakbij het natuurgebied de Drunense Duinen ligt een oud klooster: Emmaus, een authentieke locatie, voorzien van twee moderne vleugels met gastenverblijven. Een ideale plek om elkaar te ontmoeten, je te laten inspireren en om dingen met je gezin te doen waar je in het drukke leven moeilijk aan toe komt. Het thema van dit jaar is: “Het gezicht van God…

Misschien weet je niet precies wat te geloven, maar hoop je vooral dat het waar is. Dat er méér is! Dat God bestaat. Dat God Liefde is. Maar áls dat zo is… waar laat Hij zich dan zien? Waar zie je Hem dan in deze wereld? Wat, waar of wie is het gezicht van God? Laat je verrassen!

Pastoor Miedema: Afgelopen zomer heb ik de katholieke gemeenschap Emmanuel beter leren kennen, door deel te nemen aan het zomerkamp voor kinderen. Meer dan 100 kinderen en 50 jongvolwassenen hebben samen een prachtige zomerse week gehad.

Met veel enthousiasme hebben de jongeren met sport en spel, toneel, samen eten en allerlei leuke dingen de kinderen kennis laten maken met een belangrijke persoon uit het nieuwe testament: de apostel Paulus. Dit was het thema van dat zomerkamp 2019. De reacties onder de kinderen en de jongeren waren de laatste jaren zo enthousiast dat zij hun ouders wilden laten kennismaken met de sfeer en de saamhorigheid van het zomerkamp. De gemeenschap Emmanuel biedt een herfstweekend aan met een prachtig programma voor jong en oud(ers).

Op hun website (klik hier) kunt eens bladeren of het iets voor uw gezin is en in onze lokale kerken zijn er folders te vinden over dat herfstweekend 18-19-20 Oktober 2019.

Recente blogposts

Alles weergeven